-
 

Kuvat: Miikka Pirinen

ISMO ALANKO

UUTTA MUSIIKKIA

Suomalaisen rockin legenda Ismo Alanko julkaisee ”Minä halusin olla niin kuin Beethoven” -nimisen uuden albumin perjantaina 17. toukokuuta. Albumin ensimmäinen maistiainen, Voi ei! -niminen single on ilmestynyt.

Kuuntele Voi ei! täältä: https://lnk.to/IsmoAlanko-VoiEi

”Voi ei!” on biisi, jossa maalataan ronskisti isolla pensselillä ja räikeillä väreillä. Se on vuoden 2019 rock n’ rollia, hilpeä bailubiisi, jossa maailma ympärillämme sykkii kiihkeästi täynnä ärsykkeitä ja vaatimuksia. Sankarimme on kusessa, mutta nauraa itselleen matkalla ei minnekään.

”Oikeastaan kaikki kappaleeni kertovat samasta asiasta: Kuinka hämmentävää ja omituista onkaan olla olemassa ihmisenä tässä maailmassa. Asiaa tarkastellaan erilaisista näkökulmista ja erilaisilla tyyleillä. Välillä zoomataan tarkemmin, katsotaan suurennuslasilla, ja välillä avataan näkyville isompi kuva”, Ismo kertoo.

”Minä halusin olla niin kuin Beethoven” -levyn tuotannosta vastaavat Ismon pitkäaikainen yhteistyökumppani ja mm. ”Taiteilijaelämää”, ”Irti” ja ”Onnellisuus” -albumit tuottanut Riku Mattila sekä Pariisin kevät -yhtyeestä tuttu ja Ismon edellisen ”Ismo Kullervo Alanko” -albumin sekä Emma-palkitun Ruusut-yhtyeen debyyttilevyn tuottanut Artturi Taira.

”Minä halusin olla niin kuin Beethoven”-levyllä soittavat seuraavat muusikot:
Ismo Alanko: laulu, kitarat, basso, syntetisaattorit
Mikko Sirén (Apocalyptica) : rummut
Artturi Taira: ohjelmointi, syntetisaattorit, taustalaulu

Levyn julkaisun jälkeen Ismo lähtee kiertueelle. kts. keikat.


Levy-yhtiö:
Fullsteam Records

Tiedotus ja haastattelupyynnöt:
Sami Rikala / 0400 766 879, sami.rikala@sonymusic.com

Ismon kirjallista tuotantoa
Sanat (2011)
Rakkaus on ruma sana (2004)

  IA

www.ismoalanko.com

www.facebook.com/ismoalanko

www.myspace.com/ismoalanko

www.youtube.com/user/ismoalanko

www.instagram.com/ismoalanko