Kuva: Saara Mansikkämäki

PIETARIN SPEKTAAKKELI

Pietarin Spektaakkelin musiikki on oivaltavaa, rytmillisesti tarttuvaa ja teksteiltään maanläheistä. Kappaleista löytyy vaikutteita tasaisesti hip-hopista, folkista, bluesista, mustalaismusiikista, rockabillystä, garagerockista, Jamaikan rytmeistä ja iskelmästä. Kyseessä on takuuvarmasti persoonallisinta popmusiikkia aikoihin.

Bändin monipuolisuudesta kertoo myös valinta vuoden 2014 kolmanneksi parhaaksi blues-levyksi Ylen Bluesministeri radio-ohjelmassa ja paikka UMK:n semifinaalissa. Yhtye on esiintynyt mm. Provinssissa, Ruisrockissa, Ilosaaressa, Flowssa, Pori-Jazzissa, sekä kaikissa valtakuntamme keskeisissä keikkapaikoissa ja on armoitetun live-bändin maineessa. Pietarin spektaakkeli on saanut myös mukavasti radiosoittoa ollen esimerkiksi vuoden 2015 soitetuin kotimainen bändi Radio Helsingin taajuuksilla.

Yhtyeen kokoonpanoon kuuluvat rap-maailmasta paremmin tunnetut kitaristi-laulaja Pietari, rumpali Tykopaatti ja sekä suomirokin suurnimien, kuten J Karjalaisen ja Tuomari Nurmion luottomiehenä tunnettu basisti Mitja Tuurala.

kts. keikat

 

Lisätiedot: maija@tarnanen.fi

Levy-yhtiö: Roihis Musica
Pietarin spektaakkeli@Facebook